Valldoreix destina 600.000 euros a urbanitzar l'aparcament de davant l'EMD

Crearan una cinquantena de places a l'aparcament de sorra que hi ha entre la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer i el passeig Ametller

L'EMD de Valldoreix invertirà prop de 600.000 euros per urbanitzar i arranjar l'aparcament que hi ha davant de la seu de l'Entitat Municipal Descentralitzada, a la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer. La voluntat és regularitzar una cinquantena de places i instal·lar un espai de jocs infantils en aquest terreny situat a la cruïlla amb el passeig Ametller i que actualment és de terra i s'utilitza per aparcar vehicles.

Les obres d'urbanització està previst que comencin durant al juliol o al setembre. Una part de l'aparcament es pavimentarà, es farà una instal·lació elèctrica per instal·lar enllumenat públic i es pintaran una cinquantena de places.

D'altra banda, es mantindran els arbres del terreny. En una de les parts més boscosos es construirà un espai amb jocs infantils i també es deixarà intacte la petita plaça amb la font que hi ha. Les dues zones on hi ha arbres es mantindran. On hi ha el bosquet s'ubicarà un espai de jocs infantils. Així, aquesta part s'arranjarà i seguirà sent de terra.

Vista de satèl·lit de l'aparcament de la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer FOTO: Google Maps

Més informació
 
Comentaris

Destaquem