Valldoreix es mobilitza contra les possibles retallades del CAP

L'ERO de Mútua Terrassa aplicarà mesures anticrisi i això suposarà la desaparició d'alguns serveis, a part del tancament durant l'agost del CAP Valldoreix

Els valldoreixencs s’estan mobilitzant contra el tancament a l’agost del CAP de la zona i les mesures anticrisi que es poden aplicar quan reobri. Aquests canvis es produirien a causa de l’Expedient de Regulació d’Ocupació de la Mútua Terrassa. Les associacions de veïns Progressistes de Valldoreix i de Ca n’Enric la Miranda estan recollint firmes per evitar les retallades. Només recullen firmes els dissabtes 9 i 16 de juliol, tot i que esperen superar el miler de signatures. A més, s’estan estudiant altres manifestacions per conscienciar al veïnat.

“Les prestacions seran molt pitjors i els serveis de rehabilitació, endocrinologia i reumatologia possiblement desapareixin", va destacar Emili Semprere, membre de la junta de l’associació veïnal progressista. Sempere també va afirmar una possible reducció del 15% de l'atenció ciutadana, així com un procés cap a la privatització de la sanitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem