Jordi Jiménez realitzarà finalment el pregó de la Festa Major de Valldoreix

Després que Monste Gavagnach hagi anunciat que no podrà assistir, l'EMD de Valldoreix ha escollit a Jordi Jiménez per seguir donant protagonisme als sanitaris

L'EMD de Valldoreix ha anunciat, el dimarts 1 de setembre, un canvi en el responsable del pregó de la Festa Major d'enguany, que havia de realitzar Montse Gavagnach Bellsolà, directora del CAP de Valldoreix. Així doncs, després que Gavagnach hagi notificat que no podrà assistir per assumptes personals, Jordi Jiménez serà l'encarregat de realitzar el pregó d'aquesta edició marcada per la COVID-19.

Més info: Montse Gavagnach, pregonera d'una Festa Major de Valldoreix programada tot i la COVID-19

Jordi Jiménez està també vinculat al món sanitari, ja que actualment és metge del CAP de Valldoreix i treballa a Mútua Terrassa, sent el director d'Àptima Centre Clínic. A més, Jiménez va ser director del CAP de Valldoreix abans de Montse Gavagnach.

Més info: Dr. Jiménez: "Les nostres prioritats són les persones, la qualitat i l’ètica"

Així ho explica Susanna Herrada, vocal de l'EMD de Valldoreix: "Quan Gavagnach ens va notificar que no podria assistir per assumptes personals, vam voler seguir fent un homenatge a tot el personal sanitari i vam pensar amb Jordi Jiménez, qui segueix vinculat al CAP de Valldoreix i va ser el seu director".

Més info: Reflexions des de l’habitació 602

Amb tot, la Festa Major de Valldoreix manté el seu programa, un programa que inclourà activitats culturals, esportives i musicals i que se seguiran totes les mesures higienicosanitàries establertes per prevenir l'expansió de la COVID-19.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem