Arriben els casals de Nadal de The Playcook

En els tallers els infants aprendran a cuinar plats i dolços típics de Nadal com uns tradicionals canelons o un tortell de Reis, entre altres

The Playcook, l’espai gastronòmic especialitzat en alimentació saludable, oferirà uns casals de Nadal els pròxims 28, 29, 30 i 31 de desembre. Durant els quatre dies que duraran els casals, els infants podran experimentar el que significa ser un xef elaborant diverses receptes pròpies de les èpoques nadalenques, a més de tallers diaris.

 

En els tallers els infants aprendran a cuinar plats i dolços típics de Nadal com uns tradicionals canelons o un tortell de Reis, entre altres. El casal s’estendran de les 9.00 a les 13.30 h i es dividiran en dos grups en funció de l’edat. A més, els grups seran reduïts de no més de 8 persones amb l’objectiu de preservar distàncies i millorar la seguretat. Els casals tindran un preu de 149 € en el cas de tota la setmana, o de 43 € si es trien fer-lo per dies i en els dos casos s’inclou l’esmorzar. Es pot reservar plaça al mail: info@theplaycook.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem