Bernat Picornell

Apassionat de Sant Cugat des del meu primer dia de vida, o això crec, he crescut i he après amb moltes entitats santcugatenques. Actualment estic a punt de finalitzar la Llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració.

Com que crec que on s'aprènpalpar i a viure el dia a dia intensament és des de les entitats, crec que encara tenim moltíssima feina per endavant en el terreny cultural i m'apassiona la cultura popular, en formo part d'unes quantes. Dos exemples són Bastoners, entitat d'on sóc membre de la junta directiva, i Castellers, membre de la seva junta durant dos anys. He estat membre també durant dos anys de la comissió de Barraques Sant Cugat i l'any passat vaig participar, amb molta il·lusió per tot el que podia i va acabar representant, en l'organització de l'Espai d'Arrel, l'espai de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat durant la Festa Major, ubicat a la plaça d'Octavià.

A més a més, des de fa mig any sóc membre i portaveu de la junta directiva de La Unió Santcugatenca, entitat que actualment s'està intentant revifar i que intenta ser punt de trobada de part del món cultural santcugatenc.

En l'àmbut polític, des del 2008 vaig ser portaveu de les JERC a Sant Cugat i el 2 de febrer vaig ser escollit com a nou secretari d’organització de l’associació a escala nacional. Des de l'any 2007 també he ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en l'àmbit comarcal i sóc conseller nacional de les JERC des de l’any 2007.

Si voleu anar-me seguint, ho podeu fer a través del twitter (@bernatpicornell), estaré encantat d'intercanviar experiències i aprendre!