Imma Amat

Sóc directora d’Amat Immobiliària, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i vaig cursar el Programa Direcció General d’Empreses per EADA.

Des de ben jove, he dedicat la meva vida professional a treballar per l’empresa familiar, fundada l’any 1948, la qual cosa m’ha fet adquirir un interès especial pel món immobiliari i del màrqueting. A Amat he treballat com a responsable del Departament de Comunitats, Assessoria Jurídica i Departament Comercial, fins que a l’any 1985 vaig assumir juntament amb la meva germana Joana Amat la Direcció General de l’empresa.

La meva responsabilitat avui en dia dins de l’ empresa va molt lligada a les àrees que més m’agraden: l’estratègia, la innovació, la formació, l’àrea comercial i la de Consultoria, el Marketing i les Relacions Públiques.

A banda, des de molt jove he participat en moviments polítics, socials i culturals; i sempre he estat acompanyada de gent que ha entès i respectat la meva gran dedicació per a l’empresa i que sempre m’ha donat un cop de mà.