Què he de tenir en compte si vull posar en venda el meu habitatge

Què he de tenir en compte per escollir la immobiliària i a qui encarregar la comercialització del pis

En el mercat d’avui en dia hi ha moltíssimes immobiliàries i és realment complicat escollir. Hi ha però, uns paràmetres de sentit comú que són importants i s’han de tenir en compte:

L’antiguitat de l’empresa

Una empresa de llarga trajectòria en un sector tan volàtil com l’immobiliari porta ja incorporats una sèrie de valors: serietat, professionalitat, coneixement, experiència... Amat Immobiliaris porta 67 anys en el sector.

El coneixement del mercat

És molt important que l’empresa conegui a fons el mercat en el que es mou; tot i què sembli obvi, no ho és.

La major part de les empreses no faciliten als seus comercials els estudis de mercat necessaris per conèixer preus, rotació, segmentació, etc...

Funcionen a base de mirar preus de referència als portals, que mai reflecteixen la realitat. A Amat elaborem estudis de mercat trimestrals i cada semestre un estudi de mercat on reflectim la realitat del sector en els àmbits on hem realitzat operacions.

L’equip comercial

El sector immobiliari s’ha caracteritzat sempre per una rotació constant de comercials, hi és al seu ADN, i passa per moltes raons, entre elles, contractes precaris o anar tan sols a comissió.

Per aquest motiu les empreses inverteixen poc en la formació dels seus comercials.

A Amat Immobiliaris la filosofia és diferent, creiem que un comercial ha de tenir coneixements de mercat, jurídics, fiscals, urbanístics i de negociació.

A Amat Immobiliaris els comercials tenen formació cada mes, tot i què som conscients del riscos d’invertir i que marxin en qualsevol moment, però entenem que és més gran el risc de tenir persones poc preparades assessorant a clients en un tema tan important com la comercialització del seu habitatge sense els coneixement suficients.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem