Lluís Godayol

Sóc casat des de fa 29 anys amb la Imma, tinc dos fills, un de 23 i un de 21 dels quals el segon és discapacitat. Per aquesta raó dono molta importància a les coses petites. Visc a Sant Cugat del Vallès des de fa 14 anys i aquesta és una de les bones decisions que hem pres en família.

Sóc llicenciat d’ESADE des de fa molts anys, ja no recordo quants, i m’agrada l'economia aplicada. Sóc empresari tèxtil per vocació i per tradició familiar i, encara que sembli mentida, pesa més el primer que el segon fet.

Lectura: bastant, per no dir molt. Si pot ser llibres de divulgació i coneixement. He format part dels comitès executius de diverses entitats empresarials i esportives, entre elles la PIMEC tant al Vallès Sud com a la seu Central a Barcelona i en la actualitat tinc la responsabilitat patronal d’unes 800 Pimes a través del seus respectius gremis. També participo, per raons obvies, en tot el que té a veure amb el món de la discapacitat.

Finalment, m’agraden els cotxes i les motos fins el punt que si no hagués estat economista, estic segur que avui seria mecànic.