Lourdes Llorente

Vaig venir a viure a Sant Cugat al 1972, amb 8 anys. La meva mare va muntar el Kiosc de premsa de la rambla del Celler, on col·laboràvem tots els membres de la família (i alguns amics). Després, vam adquirir també una llibreria que vàrem regentar durant uns quants anys (La Quinta Forca, al costat de l’Academia León). 

Ara tinc 47 anys. Dos fills i un gos. Sóc advocada en exercici des del 1992. Visc i treballo a Sant Cugat. 

Quan a l’any 2006 vaig apuntar al meu fill petit al Club Karate Sant Cugat, jo no sabia on m’estava ficant. Seduïda pel treball que feien amb els nens i l’ambient que regnava entre els adults, vaig començar a practicar-ne també al 2007. Des de llavors faig karate, com un instrument per fer exercici, i sobre tot per posar a prova la meva resistència física i mental. 

De fer petites tasques de col·laboració i suport administratiu al Club, vaig passar a formar part de la seva Junta Directiva, i finalment l’any passat vaig ser elegida Presidenta de La Coordinadora d’Entitats Esportives de Sant Cugat.

M’encanta llegir i viatjar. Sóc crítica, independent, tossuda, alegre i “peleona”. I una convençuda que amb ganes i imaginació tot té una solució, només s’ha de lluitar per trobar-la.