Sílvia Vallès

Barcelonina de naixement, vaig arribar a Sant Cugat en l'any 1993 quan l'empresa es va traslladar aquí. Em vaig sentir feliç a Sant Cugat des del primer moment. Aquí han nascut les meves precioses tres filles i em sento molt orgullosa que elles també tinguin el mateix sentiment cap a Sant Cugat. És i sempre serà casa seva, encara que la vida els hi faci allunyar-se temporalment.

Sempre agraeixo a la vida cada moment que visc, perquè és una experiència única i irrepetible. I si no és agradable, em representa un repte i un aprenentatge, una oportunitat per créixer personalment. Ara, des de far 2 mesos, gaudeixo de la prejubilació després de més de 30 anys treballant en el món de Recursos Humans. Un regal també de la vida, ara puc gaudir del que jo vull i estar més estona amb el meu marit i filles.

Em defineixo com a persona molt activa, resolutiva i creativa, i per sobre de tot, altruista, m'agrada i gaudeixo ajudant als altres. Així que, que millor que formar part d'una Associació de veïns i poder resoldre els problemes del barri o dels veïns? Això sí, també soc insistent i exigent, els temes no poden quedar oberts. Difícilment tiro la tovallola. Si algun cop ho faig, serà perquè la vida ho haurà volgut.