La Festa Major de Volpelleres

'Sortim al carrer amb el millor esperit, gastem i sumem energia, marquem records i experiències, anem a divertir-nos durant tres dies, i passar-ho d'allò més bé'

Estimats veïns i veïnes, em fa molt feliç poder dirigir-me a tots vosaltres en aquesta edició del TOT per compartir l'arribada de l'estimada Festa del nostre barri. No hi ha festa més esperada per tots nosaltres que la Festa Major, la festa més important del nostre barri i ja hem arribat a la 7a edició!

La Festa Major és una celebració que uneix totes les generacions, per això, des de l'Associació de Veïns aquest any hem treballat incansablement per fer realitat l'organització d'una festa plena d'activitats i diversió per a tots, grans i petits. Des de l'Associació de Veïns hem posat el nostre esforç i cor en la programació de la Festa Major i malgrat els escassos recursos econòmics i humans i el poc temps per organitzar-ho, hem aconseguit tirar endavant aquest repte.

Hem fet una programació que ha recollit la sensibilitat del barri i que tot el teixit associatiu ha col·laborat perquè tothom pugui gaudir d'activitats lúdiques, esportives i ofertes gastronòmiques. Un teixit que cada cop es desperta més i que reclama que un barri de 10.000 veïns sigui escoltat, que l'Ajuntament actuï, que reclama tornar a brillar.

Sortim al carrer amb el millor esperit, gastem i sumem energia, marquem records i experiències, anem a divertir-nos durant tres dies, i passar-ho d'allò més bé. I compartim, entre tots, el nostre orgull de ser volpellerencs!! Vosaltres sou els protagonistes de la Festa, fem-la memorable!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem