contingut promocionat
FGC L

 

Coneix el patrimoni arquitectònic més espectacular amb FGC

La Pedrera, un dels emblemes de la ciutat de Barcelona

Si aquest cap de setmana no tens plans per fer, et proposem un que de segur que t'agradarà. Un pla econòmic, sense grans desplaçaments, d'enriquiment cultural i per gaudir tant de manera individual, com en família o amb amics. 

Si encara no coneixes La Pedrera, ara és el moment. I és que la tardor ofereix uns colors i unes tonalitats sobre aquesta increïble obra arquitectònica d'Antoni Gaudí i, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) t'ho facilita. A més, és l'època amb menys afluència de turistes pel que t'estalviaràs cues.

 

captura de pantalla 2019 10 31 a las 10 24 28


La Pedrera, un dels emblemes de la ciutat de Barcelona es troba a escassos metres de l'estació de Provença. La construcció d'estil modernista va ser la darrera obra civil de Gaudí. Construïda entre el 1906 i el 1912, destaca per les seves formes ondulades de la façana i el ferro forjat de balcons i finestres, dissenyats per un altre gran nom del modernisme: Josep Maria Jujol.Com aconseguir el bitllet combinat?

El cel obert de La Padrera FOTO: Cedida

El cel obert de La Pedrera FOTO: Cedida

El bitllet combinat inclou el trajecte d'anada i el de tornada de l'estació que prefereixis de la línia Barcelona-Vallès d'FGC, fins a l'estació de Provença i l'entrada a La Pedrera.
Per adquirir-lo només t'hauràs d'adreçar a les màquines expenedores de bitllets de qualsevol estació d'FGC de la línia Barcelona-Vallès. Una vegada adquirit és imprescindible imprimir el rebut de compra del bitllet i presentar-lo a les taquilles de La Pedrera.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem