En marxa el Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya

El Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya vol integrar totes les empreses de l'àmbit immobiliari per impulsar la transformació empresarial i satisfer les noves necessitats en el sector

El Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya, del que la immobiliaria Organ forma part es presentarà públicament el pròxim dijous 20 de maig a les 12:00 h. Durant la presentació, que es farà via la plataforma ZOOM, s’explicaran els objectius del clúster, el seu àmbit de treball, i els beneficis de formar part d’ell, a més del pla de treball futur.

També s’exposaran els resultats d’un nou mapa quantitatiu i qualitatiu de la cadena de valor dels Serveis Immobiliaris a Catalunya i la identificació dels seus principals reptes estratègics actuals. A la part final de la presentació, se celebrarà una taula rodona amb 4 empreses on es debatran els reptes del mercat immobiliari i com afrontar-los de manera eficaç mitjançant actuacions col·laboratives com el clúster.

Què és el CSIM?

El Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya o CSIM en les seves sigles, és una associació que pretén adaptar-se als canvis constants i radicals que es produeixen en el món immobiliari.

L'entitat, que actualment integra 16 socis, vol integrar totes les empreses de l'àmbit immobiliari transformant, impulsant i cooperant, a més de posar en marxa un pla empresarial per satisfer les noves i canviants necessitats de les persones en l'ús dels immobles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem