El Centre Sanitari Can Mora celebra els 20 anys

El centre de medicina privat de Sant Cugat celebra aquest any el seu vintè aniversari havent crescut a la ciutat i consolidant-se com un centre de referència per als santcugatencs i santcugatenques

Publireportatge
El Centre Sanitari Can Mora és un centre mèdic amb el principal objectiu d’oferir una atenció integral personalitzada a cada pacient segons les seves necessitats. Després de vint anys al servei de Sant Cugat, el centre està constituït per un gran equip de professionals de la salut que, amb il·lusió i feina, diàriament, de dilluns a dissabte i amb un horari molt ampli, atenen les necessitats de forma global dels seus pacients.

Els inicis

El Centre Sanitari Can Mora va obrir les seves portes a la rambla de Can Mora el 1992. D’aquí el nom del centre. Va néixer gràcies a l’esforç de dues dones, Consolación Sánchez i Teresa Crespo, que van veure la necessitat d’un nou centre de medicina privada després que augmentés la població a Sant Cugat, i que, amb il·lusió i tenacitat, van engegar el projecte que avui celebra el seu vintè aniversari.

Vint anys després, segueixen sent els mateixos, amb l’única diferència que, gràcies al reconeixement del centre i a l’augment de demanda i de professionals, el centre va haver de canviar d’ubicació per poder atendre totes les necessitats d’una manera òptima, estant, actualment, al carrer de Sant Jordi.

Can Mora és un centre mèdic amb quatre unitats amb la voluntat
de donar resposta a les necessitats que sorgeixen de la societat canviant


En els seus inicis, Can Mora comptava amb un equip reduït, de fet, les dues fundadores del centre, i una secretària, Concepción Muñoz. Amb tot, amb cada mes que passava, el nombre de professionals anava augmentant. Els primers van ser José Ignacio Cañones, Elena de Planell, Montse Benitez i Teo Olmedillo. I així, fins al dia d’avui, que el Centre Sanitari Can Mora compta amb un elevat nombre de professionals, entre ells la col·laboració del Centre de Radiologia Dr. Manchón, cobrint les principals especialitats mèdiques, necessàries totes aquestes per a una bona prevenció, diagnòstic i tractament de patologies, així com el manteniment integral de la salut.

Diversificació
Can Mora compta amb quatre unitats diferents, segons les especialitats per atendre de manera més personalitzada cada pacient en quatre espais diferents. La primera unitat és la General, que és el cor del Centre Sanitari Can Mora, i l’objectiu de la qual és la prevenció, diagnosi i tractament de les patologies amb especialistes que abracen totes els camps. La segona unitat que es va crear fou la Unitat Pediàtrica. Tot i que ja existia aquesta especialitat dintre la primera unitat, el 2008 es va decidir ubicar-la en un espai adaptat als infants, amb un ampli equip pediàtric, i metges d’especialitats pediàtriques. La tercera unitat que va néixer vista la demanada de la societat santcugatenca, fou la Unitat Estètica. Una unitat formada per professionals especialitzats en l’àmbit estètic capaç de millorar l’aspecte extern.

La familiaritat, la feina en equip, la cohesió del grup i el tracte
personalitzat són les claus de l’èxit del centre


La darrera unitat de Can Mora, de recent creació, és la Unitat Bioreguladora i Salut Integral. L’objectiu d’aquesta és millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l’osteopatia, la gimnàstica prepart, la medicina bioreguladora, i una àmplia oferta de tractaments “alternatius” amb la finalitat d’arribar a l’equilibri emocional que la societat d’avui en dia demana.
Pel que fa als projectes de futur, Can Mora no s’estanca ni s’acomoda. L’objectiu, el de sempre: millorar dia a dia els seus serveis, sempre escoltant l’opinió dels pacients. I sempre, mantenint la il·lusió i les ganes per la seva feina diària com han fet fins ara.

Singularitat
Més enllà de la feina ben feta, hi ha un aspecte que distingeix Can Mora. I aquest és la familiaritat que existeix entre tots els membres de l’equip, fet que el cohesiona i garanteix un servei de qualitat als pacients del centre. I és que la filosofia del centre parla per ella sola: que el pacient se senti motivat per realitzar una bona medecina preventiva i, en el cas que sigui necessari, tinguin el suport integral per poder suportar una malaltia seriosa si aquesta apareix. L’equip ofereix totes les claus perquè els santcugatencs hi dipositen la seva confiança per exposar el seu cas. La proximitat sempre ha estat, i és, l’aposta de Can Mora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem