Mugendo és una escola d'arts marcials de Sant Cugat que proposa valors per a tota la vida. FOTO: Cedidasantcugat   valors
Mugendo és una escola d'arts marcials de Sant Cugat que proposa valors per a tota la vida. FOTO: Cedidasantcugat valors
Façana del centre d'arts marcials de Sant Cugat Mugendo. FOTO: Cedida
Façana del centre d'arts marcials de Sant Cugat Mugendo. FOTO: Cedida

MUGENDO

Classes d'arts marcials a Sant Cugat

Mugendo és un grup d'escoles d'arts marcials orientades al desenvolupament físic i mental dels alumnes. A Sant Cugat compten amb un centre a prop de les estacions de FGC de Sant Cugat i Mira-sol (15 minuts a peu).

Fomenta els valors per a la vida per mitjà de les arts marcials, treballant sempre la seguretat, la confiança, el respecte i el treball en equip com a pilars del sistema d'entrenament.

Ofereixen classes de kickboxing, defensa personal, antibullying que no només ajuden a la millora física de l'alumne, sinó també a la seguretat personal. Classes adreçades a nens, juniors i adults.

Pots reservar una classe gratuïta i així començar a beneficiar-te d'un entrenament personalitzat ple d'avantatges.

A destacar: Classes d'arts marcials per a nens, juniors i adults de defensa personal, kick boxing i antibullying. Es fan classes de dilluns a dissabte.

Correu electronic: info@mugendosantcugat.com

Més informació
8 motius per practicar Mugendo a Sant Cugat
Prepara't per a la tornada a l'escola i tria extraescolar per aquest curs
Adreça

MANEL FARRES, 95  SANT CUGAT DEL VALLÈS

Horari
Dilluns de 16:00 a 22:00. Dimarts de 14:00 a 22:00. Dimecres de 9:30 a 14:30 i de 16:00 a 22:00. Dijous de 14:00 a 22:00. Divendres de 9:30-14:30 i de 16:00-22:00. Dissabte de 9:30 a 12:30.