El programa del TOT de la Festa Major de Sant Cugat ja és al carrer

En total s'han editat 20.000 exemplars que es repartiran a 1.500 punts de distribució

El programa de la Festa Major que edita cada any el TOT Sant Cugat, veurà la llum aquest dimecres 12 de juny. El programa es repartirà a les botigues i els principals llocs de pas i d'interès de la ciutat. En total s'han editat 20.000 exemplars que es repartiran a 1.500 punts de distribució i que s'inclourà amb l'edició del TOT Sant Cugat del divendres. El programa durarà tres setmanes i a més del seu dia de llançament, el 12 de juny, que es repartirà en bicicleta, el 14 de juny s'encartarà amb el TOT Sant Cugat de la setmana, i el 27 de juny es tornarà a repartir per coincidir amb el primer dia de la Festa Major perquè ningú es quedi sense el programa.

Consulteu totes les activitats de la Festa Major de Sant Cugat 2024

Segueix la Festa Major amb el TOT

El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (TwitterFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram Tik Tok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem