Anuncia't al programa de la Festa Major

El programa d'enguany recollirà totes les activitats, exposarà les novetats de la festa 2023, a més fotografies curioses, impactants, inèdites d'altres edicions

El programa de la Festa Major que edita cada any el TOT Sant Cugat veurà la llum el juny i ara tens l'oportunitat d'anunciar-te i fer-te visible durant la festa gran de la ciutat. En total s'editaran 20.000 exemplars a més de 1.500 punts de distribució i alhora s'inclourà amb l'edició del TOT Sant Cugat. La Festa Major s'estendrà del 28 de juny al 2 de juliol.

  Vull contractar!

El programa, al que pots participar a través d'aquest sorteig, d'enguany recollirà totes les activitats, exposarà les novetats de la festa 2023, a més fotografies curioses, impactants, inèdites d'altres edicions, així com un apartat amb les activitats recomanades i els espais de la festa!

El TOT Sant Cugat és el mitjà líder de la ciutat, tal cop indiquen les dades de l'última enquesta elaborada per l'Ajuntament de Sant Cugat i des de fa més de 35 anys apropa tota la informació local a la ciutadania.

  Vull contractar!

A més, el TOT Sant Cugat anirà informant de qualsevol novetat a través de la revista setmanal i dels seus canals; totsantcugat.cat a través del canal Festa Major, a través de l'Instagram, Facebook, Twitter, Telegram i canal de WhatsApp

 

 
Comentaris

Destaquem