Els Catarres fan vibrar Sant Cugat amb un concert multitudinari

Vergés, Riera i Cruells han tocat temes dels seus cinc discos en el marc de la seva gira COR

El concert d'Els Catarres ha estat un dels plats forts del tercer dia de la Festa Major de Sant Cugat. El Parc de Can Vernet era ple de gom a gom per gaudir de l'espectacle que han dut a terme Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells dalt de l'escenari i que ha fet cantar i ballar a petits, joves i grans. En Peu de Guerra, Tintin o Fins Que Arribi L'alba han estat alguns dels temes més aclamats pel públic.

Correfoc infantil i jove de Festa Major. FOTO: Bernat Millet.

I és que Els Catarres arribaven a Sant Cugat amb la seva gira COR, que no només inclou el darrer single que duu aquest nom, ni l'àlbum de l'any passat, Diamants, sinó també moltes de les cançons més destacades dels seus anteriors quatre discos des que es van popularitzar l'estiu del 2011 amb aquell famós Jenifer, que també han tocat en un dels moments més destacats del concert.

Segueix la Festa Major amb el TOT

La Festa Major de Sant Cugat se celebra del 28 de juny al 2 de juliol. El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (TwitterFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram Tik Tok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem