El concurs d'Arrossos de Festa Major canvia de lloc i ja hi ha data d'inscripcions

El 42è Concurs d’Arrossos 2023 serà el diumenge 2 de juliol a l’avinguda de Can Volpelleres

El 42è Concurs d’Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2023 canvia enguany d'ubicació i no tindrà lloc a la rambla del Celler com en les últimes edicions. Així, en aquesta ocasió s'organitzarà a l’avinguda de Can Volpelleres, des de la zona on hi ha la comissaria dels Mossos d'Esquadra fins a la ZEM jaume Tubau, el diumenge 2 de juliol. 

La participació és lliure i oberta a tothom. Les inscripcions es realitzaran des de les 8 h del dia 29 de maig fins a les 24 h de l’1 de juny. Es podran fer a través de la pàgina web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amvere.com), o bé presencialment a l’Ateneu Santcugatenc (avinguda de Gràcia, 16) en horari d’atenció de 9.15 a 16 h i de 16.15 a 20.30 h, dissabtes de 9.30 h a 13 h. Les inscripcions fora de termini no seran admeses.

En aquesta ocasió, hi haurà un màxim de 225 grups, i en cas de superar aquest número, el dia 10 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les paelles que hagin abonat el dret d'inscripció. Des de l'organització demanen una inscripció per grup, amb l'objectiu d'evitar les duplicitats que va haver-hi l'any passat. És per això, que per formalitzar la inscripció, s'haurà d'abonar 50€, els quals seran retornats a aquells grups que no hagin estat seleccionats, sempre que no es detecti una duplicitat. En el cas que es detecti duplicitat, els 50€ aniran destinats a Caritas Sant Cugat.

D'altra banda, els grups seleccionats hauran d'abonar 1€ per persona inscrita per confirmar la seva assistència, entre el 10 i el 13 de juny. La quantitat recaptada per persones inscrites també es destinarà a Càritas Sant Cugat. En cas que el grup al final no pugui participar, no es retornaran els diners.

Mira les bases del concurs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem