El CPA no muntarà caseta per Festa Major, però organitza una actuació de flamenc

El Centro Popular Andaluz no muntarà la tradicional caseta per Festa Major, a causa de les restriccions per la pandèmia contra la Covid-19

El Centro Popular Andaluz de Sant Cugat no muntarà la seva tradicional caseta de Festa Major, tal com ha pogut saber el TOT. Les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19 que se seguiran durant les celebracions fa incompatible que l'entitat pugui aixecar el ja icònic envelat, que normalment és escenari d'actuacions i gastronomia andalusa durant tota la Festa Major.

 

De totes maneres, l'entitat santcugatenca serà present durant les celebracions, i és que organitzarà una ballada flamenca. El Ballet Desafío Flamenco mostrarà una pinzellada del seu espectacle 'Costa Brava', i durant 20 minuts entre 8 i 10 ballarins de l'entitat faran les delícies del públic. Tot plegat, el pròxim diumenge, 27 de juny, a les 19 h, als Jardins del Vallès.

Cal destacar que la caseta del CPA no és l'única iconografia de la Festa Major santcugatenca que s'ha hagut de cancel·lar per culpa de la pandèmia. De fet, fa uns dies els Amics dels Veterans i la Penya Regaléssia ja van comunicar que no hi hauria Concurs d'Arrossos. De totes maneres, l'Ajuntament de Sant Cugat ha informat que hi haurà grans caps de cartell, com Oques Grasses i els Buhos.

 
Comentaris

Destaquem