Dissidència Sònica obre l'Alternativa criticant la "ciutat dormitori"

Aquest divendres, 26 de juny, la Festa Major Alternativa ha iniciat 4 dies d'activitats amb el pregó del sindicat de músics de Collserola

La Festa Major Alternativa ha arrencat aquest divendres 26 de juny als Jardins de la Penya Regalèssia declarant la guerra a "la xusma residencial d'aquesta dictadura dormitori". L'encarregat de pronunciar el pregó de l'Alternativa ha estat el Sindicat de músics Dissidència Sònica, el qual sempre ha estat molt crític amb les polítiques sobre la regulació de la música a l'espai públic de l'Ajuntament.



El pregó ha titllat la situació que critica el sindicat "d'ofensiva neoliberal que vol prohibir la música i robar el carrer". A més, el text ha donat la benvinguda a l'Alternativa amb un avís als veïns que es queixen per la música. "Si tu vols dormir per l'endemà estar en plena forma i signar normatives de civisme i espoli dels serveis públics diem que te'n vagis a la Cerdanya perquè aquí no trobaràs pau".



Dissidència Sònica també ha recordat la imputació de l'exalcalde Joan Aymerich per prevaricació, a més també ha fet referència a la instrucció del Cas Palau, la qual diu que CDC va cobrar comissions per la construcció del PAV 3. Davant d'això el sindicat ha dit que els "és igual", però el que no és igual "és el mal gust que té aquesta gentussa per la música i la cultura en general".

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes lesactivitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, elTwitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem