El barri de Sol i Aire acollirà tres dies de Festa Major

El pregó a càrrec de Clara Rovira inaugurarà la celebració del barri santcugatenc de Sol i Aire

La Festa Major torna al barri de Sol i Aire i se celebrarà des del divendres 29 fins al diumenge 31 de juliol. Durant els tres dies de festa estan programades diverses activitats per gaudir en família.

Com cada any, la celebració s'iniciarà amb el pregó, aquest cop a càrrec de Clara Rovira Lage, ambientòloga i oceanògrafa, el divendres 29 a les 21 hores. El seguirà una actuació de l'Associació Nataraja ambientada en Bollywood i les danses de l'Índia. Tot seguit es farà l'exposició d'horts i collites dels veïns de Sol i Aire i, posteriorment, el sopar de germanor a les 22.30 hores. La diada acabarà amb el ball a la fresca amb una actuació de l'orquestra Angeles 3-40 a mitjanit.

El segon dia de gresca, dissabte 30, estarà protagonitzat pels més petits en la festa infantil amb jocs varis i d'aigua a les 17.30 hores, que acabarà amb una xocolatada i pastes, fruita i llaminadures per a tothom.

El darrer dia de celebració, diumenge 31, es durà a terme un curset d'utilització del desfibril·lador del barri a les 11 hores, a càrrec del Dr. Bernat de Pablo, metge del CAP de Valldoreix. A continuació, al migdia, es faran les pràctiques del grup d'Autoprotecció Sol i Aire i, una hora més tard es donarà la benvinguda al grup d'Autoprotecció Junior.


El pica-pica de fi de festa i el sorteig d'un regal al soci posaran punt final a la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem