Sol i Aire comença la Festa Major destacant la cohesió dels seus veïns

Gemma López, cap de la secció de qualitat de l'Ajuntament ha estat la pregonera de la 21a Festa Major del barri

El barri de Sol i Aire ha donat el tret de sortida a la seva 21a Festa Major aquest divendres 24 de juliol amb el pregó de la cap de qualitat de l'Ajuntament, Gemma López.

Durant el discurs de la pregonera, López ha destacat els valors de la gent del barri, i, en concret del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire. Un grup que sempre ha estat preparat i formant-se per prevenir des d'incendis fins a qualsevol altre aspecte que esdevingués un perill pel barri, situat en ple Parc Natural de Collserola.

Tal com ha remarcat Gemma López, el Grup d'Autoprotecció "sempre ha estat present en tot. I aquest és un dels vostres secrets: el compromís, l'esforç, el diàleg, l'hospitalitat, la constància i l'alegria són valors que fan de Sol i Aire un barri referent per la meva persona".

La Festa Major del barri

La Festa Major del barri finalitzarà diumenge 26 de juliol. FOTO: Lali Puig

Sol i Aire celebra, des d'aquest divendres i fins diumenge, tres dies de Festa Major amb diverses activitats per a tots els públics.


El sopar de germanor de divendres 24 de juliol i el ball a la fresca són dues de les primeres activitats que els veïns han pogut celebrar.

Aquest dissabte 25 serà el torn de la festa infantil a les 17:30 hores, que finalitzarà amb una xocolatada. Diumenge 26, al matí, es faran les pràctiques del Grup d'Autoprotecció Sol i Aire i remullada de la quitxalla a les 10.30 hores, i un pica-pica servit per Catering La Envidia Cochina posarà el punt i final a la festa del barri.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem