El primer dia de Festa Major amb les millors fotografies

El pregó, la inauguració de la caseta del CPA o el correfoc infantil han estat algunes de les activitats d'aquest primer dia de la festa grossa de la ciutat

El pregó marca cada any l'inici de la Festa Major de Sant Cugat, en aquesta edició l'esportista Joan Pahisa ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a la celebració. El TOT ha estat amb ell des de casa seva fins que ha pronunciat les paraules que han donat el tret de sortida a la celebració d'enguany. El pregó ha estat precedit del seguici de les entitats de cultura popular.



A més del pregó, s'ha inaugurat la caseta del Centro Popular Andaluz, l'espai Desplaça Jove, i s'ha pronunciat un altre pregó, el de la Festa Major Alternativa. Tot això envoltat dels concerts, l'actuació del Grup Mediterrània i molt més.



El TOT, a través de les seves fotògrafes Lali Puig i Aida Sotelo, s'ha recorregut els carrers de Sant Cugat per captar les millors fotografies de la Festa Major. Quina millor manera de viure i reviure la festa que amb fotos?



Mireu la galeria del primer dia de festa major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem