'Els Pastorets' inicien la Festa Major de Mira-sol

El primer dia de gresca ofereix un gran ventall d'activitats per a tots els gustos

La festa més important de l'any torna a Mira-sol. L'ampli repertori d'activitats programades per la Festa Major de Mira-sol faran d'aquests tres dies de festa un cap de setmana ple de gresca pels mirasolencs.

Tan adults com els més menuts estan cridats a participar-hi, ja que el programa ofereix un gran ventall d'activitats per a tots els gustos.

Un inici impecable

El foc crema Sant Cugat per Festa Major  FOTO: Artur Ribera

La festa començarà el divendres 8 de juliol a les 20.30 hores amb un pregó de festa major. Com no podia ser d'altra manera, Els Pastorets seran els encarregats de dur a terme l'acte al pati del Casal de Mira-sol.

Un cop finalitzat el pregó, el correfoc infantil i jove, a càrrec dels Diables de Sant Cugat, iniciarà el seu recorregut a les 21.30 hores pel carrer Mallorca, el passeig del Roser, el carrer de Sant Sebastià, el carrer Victòria i el carrer Pamplona.

Tot seguit la companyia Mira-sol Teatre representarà Arriba el sr. President, obra d'Artur González Joseph al Teatre del Casal de Mira-sol a les 22 hores.

A continuació, la música serà la protagonista a la nit de sevillanes, que tindrà lloc al Restaurant La Ponderosa a les 22.30 hores. L'actuació incorporarà Azabache, Sonakay i Nuevos Horizontes.

Per acabar el dia d'inici de la festa, a les 23 hores a la pista de davant del Casal de Mira-sol els més joves estan cridats a la nit jove de Festa Major, un espectacle amb sessions de rap, reggae i jungle. Karlixx, Pulmon BeatBox, Dj. Rambla, Imposible To Clean i Suruma Sound System aportaran el ritme a la festa amb les seves actuacions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem