Continua la gresca a Mira-sol amb una desena d'activitats

El segon dia de la Festa Major de Mira-sol ofereix actes de tot tipus durant tot el dia

El segon dia de Festa Major de Mira-sol s'iniciarà amb una festa infantil des de les 10.30 hores fins a les 13.30 hores al pati del Casal de Mira-sol. Els més petits de la casa podran gaudir d'un munt d'activitats experimentals (per a infants de 0 a 3 anys), 12 jocs de fusta gegants i un taller per descobrir l'Art de les bombolles.

La Banda de cornetes i tambors de Mas Gener farà a les 12 hores una ruta per Mira-sol fins a arribar al centre passant pel Casal de Mira-sol, el passeig del Roser, el carrer de Pompeu Fabra, Ponts Pompeu Fabra, el carrer de Vallseca i la plaça d'Ausiàs March.

La gresca continuarà a la Plaça Ausiàs March des de les 10.30 fins a les 13.30 hores. Hi haurà diverses instal·lacions, com un circuit d'activitats infantils, inflables, pinta cares, globoflèxia i també la Banda de cornetes i tambors de Mas Gener.

El mateix dissabte 9 de juliol s'obriran les inscripcions per participar en el campionat de petanca de Mira-sol, que se celebrarà a les 16.30 hores al Club de Petanca de Mira-sol.

Tot seguit, el Casal de Mira-sol obrirà a les 17 hores les seves portes a aquells qui vulguin participar en les partides simultànies d'escacs per a tothom. Les inscripcions es poden fer fins al dissabte 9 de juliol al Casal de Mira-sol.

A continuació, començarà la IX Fira d'intercanvi de Mira-sol a les 18 hores al carrer Mallorca. Allà es podrà intercanviar amb el veïnat els objectes que ja no facis servir i que a algú li poden ser d'utilitat per alguna cosa que et pugui fer servei.

Cap al vespre, a les 19 hores, la Cobla Contemporània ballarà sardanes al pati del Casal de Mira-sol.

Al mateix pati del Casal de Mira-sol es farà el sopar popular de Carmanyola, a les 21.30 hores i, mitja hora més tard, el karaoke de Festa Major.

Ben entrada la nit, a les 23 hores, Los desparasitados actuaran a la nit jove al Restaurant La Ponderosa, mentre que a mitjanit l'Orquestra la Gira-sol oferirà un repàs dels millors èxits de sempre a la Pista de davant del Casal de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem