Figa Flawas porta la música urbana a la Festa Major de Sant Cugat

Els darrers guanyadors del premi Sona9 han fet ballar el Parc de Can Vernet al ritme de reggaeton i batxata

El concert de Figa Flawas ha estat un dels plats forts del penúltim dia de la Festa Major de Sant Cugat. Combinant gèneres urbans i llatins com el reggaeton, la batxata o el R&B contemporani, Pep Velasco i Xavier Cartanyà han aconseguit fer moure el cos de tot el Parc de Can Vernet, ple de joves, i d'alguns no tan joves, que han cantat i ballat cançons com Mussegu o Xuculatina.

Nascuts l'estiu de 2020, la formació originària de Valls ha tret més de deu senzills i ha col·laborat amb artistes com Julieta, The Tyets, Mushkaa o, el més recent, Lluís Gavaldà. A més, van ser els guanyadors del premi Sona9 de la revista Enderrock l'any 2022.

Ball de Caparrots i Capgrossos. FOTO: Bernat Millet.

Segueix la Festa Major amb el TOT

La Festa Major de Sant Cugat se celebra del 28 de juny al 2 de juliol. El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (TwitterFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram Tik Tok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem