Els Gausacs canvien la diada castellera de Festa Major per una projecció commemorativa

La situació de la pandèmia impedeix que enguany se celebri la Diada Castellera de Festa Major, però els Gausacs la supliran amb una altra activitat

La Festa Major de Sant Cugat, que se celebra els dies 25,26,27,28 i 29 de juny es va perfilant a poc a poc. Fa uns dies, els Amics dels Veterans i de la Penya Regalèssia comunicaven que enguany no hi hauria Concurs d'Arrossos i ara el TOT Sant Cugat ha conegut que cau una altra activitat tradicional de la celebració: la Diada Castellera de Festa Major.

 

De totes maneres, els Castellers de Sant Cugat organitzen una altra activitat per ser presents en la Festa Major, i faran un acte commemoratiu que també s'emmarcarà dins del 25è aniversari de la colla. Així, el dilluns, 28 de juny, a les 19.30 h i a la Casa de Cultura, s'emetrà una projecció commemorativa del 10è aniversari del primer 4d8 que van completar els Castellers de Sant Cugat.

Va ser el 3 de juliol de l'any 2011, i també en el marc de la Festa Major. Per això, en la Festa Major del 2021 projectaran aquest vídeo commemoratiu.

 
Comentaris

Destaquem