Ja pots trobar el programa de la Festa Major amb el TOT

Un programa que s'adjunta amb la revista d'aquest divendres, 17 de juny per poder consultar de manera fàcil tot allò que no us voleu perdre durant els dies de la Festa Major

El TOT Sant Cugat ha editat la seva versió del programa de la Festa Major de Sant Cugat 2022 que inclou totes les activitats d'aquesta edició, imatges dels diferents actes i destaca els concerts més importants, així com les activitats familiars, i les clàssiques com l'arròs de Festa Major, entre moltes altres coses. En total s'han editat 20.000 exemplars que podreu trobar amb la revista a més de a les oficines del TOT del carrer de Sant Antoni, 42, i a més de 1.000 punts d'interès entre comerços, restaurants, bars...

Un programa que s'adjunta amb la revista d'aquest divendres, 17 de juny per poder consultar de manera fàcil tot allò que no us voleu perdre durant els dies de la Festa Major, que enguany se celebra del 27 de juny al 3 de juliol.

 

Imatge del programa de la Festa Major de Sant Cugat 2022 del TOT FOTO: Sergi Felip

Imatge del programa de la Festa Major de Sant Cugat 2022 del TOT FOTO: Sergi Felip

 

Guanya un dels quatre vals de 25€ que sorteja el TOT

En el programa de Festa Major d'aquest any podràs trobar el codi QR amb el qual podràs participar en el sorteig de 4 vals per un valor de 25 euros cadascun per gastar en els comerços adherits al Sant Cugat Comerç. I sinó també ho podràs fer o apropant-te a la parada que el TOT Sant Cugat instal·larà coincidint amb la Botiga al Carrer de la Festa Major d'enguany el 2 de juliol.

 

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major en directe

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major de Sant Cugat al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebookInstagram i TikTok. I aquest mateix divendres, 17 de juny, podeu consultar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa aquí.

Premsa i revistes digitals <strong>en català</strong>
Més informació
 
Comentaris

Destaquem