L'Espai d'Arrel de la Festa Major presenta 3 novetats destacables

La Coordinadora d'Entremesos, que gestiona l'espai, s'adhereix a la campanya 'No és no, crea banderoles de la coordinadora i fa un CD amb músiques de Sant Cugat

L'Espai d'Arrel de la Festa Major, situat a la Plaça d'Octavià, presenta tres novetats importants de cara a l'edició d'enguany. La Coordinadora d'Entremesos, formada per diferents entitats relacionades amb el món de la cultura de Sant Cugat, s'ha adherit a la campanya 'No és no', contra la violència masclista; ha creat un seguit de banderoles de la coordinadora i ha gravat un CD amb temes populars que ballen totes les entitats que formen part de la coordinadora. Tot això ho han explicat en una roda de premsa celebrada el dilluns 25 de juny. "L'objectiu principal de tot plegat és que la gent conegui què és i què fa la Coordinadora d'Entremesos", han explicat en roda de premsa.

La primera novetat destacable és que la Coordinadora d'Entremesos s'ha adherit a la campanya 'No és no' perquè l'Espai Arrel de la Festa Major sigui una plaça contra la violència de gènere. "Entenem que el context que estem vivint reclama que ens comprometem contra la violència masclista", han explicat. En aquest sentit, i en base al protocol que ha creat l'Ajuntament, a la Plaça d'Octavià hi haurà cartells en els que s'identificarà l'espai com a plaça contra la violència masclista. D'altra banda, es col·locarà una carpa en la que hi haurà dues persones que atendran a possibles víctimes de violència masclista durant la festa. A més, dos agents de la Policia Local voltaran per totes les places per donar suport en aquest àmbit.

La segona de les novetats que ha presentat la Coordinadora d'Entremesos han estat les banderoles promocionals de la coordinadora. "Hem anat porta per porta a casa de tots els veïns i les veïnes de la Plaça d'octavià per donar-els-hi les banderoles i que les pengin al balcó durant la Festa Major", han explicat. "L'objectiu és que la gent identifiqui l'Espai d'Arrel amb la coordinadora", han afegit. A més s'ha engegat un concurs d'abraçades. Hi haurà rètols en diferents comerços de Sant Cugat, que marcaran les zones on la gent que hi vulgui participar s'ha de fer una abraçada. Aquesta abraçada s'ha de fotografiar i penjar a l'Instagram amb un seguit d'etiquetes. Durant la celebració s'emetran les fotografies a l'Espai d'Arrel. Al final de la Festa Major, es dictarà els guanyadors, que rebran premis dels comerços que participen en la campanya: un total de 60.

Per últim, aquest any la Coordinadora d'Entremesos ha gravat un CD amb música popular que utilitzen les entitats que en formen part per a realitzar els seus espectacles. Un total de 31 temes conformen aquest disc que ha estat finançat íntegrament amb els ingressos de l'Espai d'Arrel durant la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem