La Festa Major Alternativa respon "les mentides del comunicat de l'Ajuntament"

El consistori va emetre un comunicat explicant el perquè de la voluntat de canviar d'ubicació la Festa Major Alternativa, i els organitzadors d'aquesta responen

L'Ajuntament de Sant Cugat emetia el dijous 23 de maig un comunicat en el qual explicava els motius de la decisió de canviar d'ubicació la Festa Major Alternativa, així com les tres propostes de noves ubicacions per aquest espai.

Més info: L'Ajuntament proposa tres opcions a la Festa Major Alternativa

 

Ara, els organitzadors de la Festa Major Alternativa han decidit respondre "les mentides del comunicat de l'Ajuntament", segons exposen al seu compte de Twitter. En aquest sentit, assenyalen que "diuen (l'Ajuntament) que faciliten la via pública (només faltaria, el carrer és de totes)... però no expliquen que en els últims 4 anys (5 festes) ens han fet canviar dos cops de plaça i 4 de disposició de la plaça.". A més, en el comunicat l'Ajuntament parla del descans dels veïns de la rambla del Celler, on s'ha ubicat en els darrers dos anys la FMA: "Diuen buscar equilibris pel descans dels veïns... el que no diuen públicament (però sí a les reunions) és que hi ha queixes a totes les places però només busquen l'equilibri amb nosaltres. A més, a la nostra plaça només es fa activitat tres dies l'any.", responen des de l'organització.

Pel que fa a les tres propostes de canvi d'ubicació que assenyala haver fet l'Ajuntament, des de la Festa Major Alternativa apunten que "ens han ofert 3 opcions... el que no expliquen és que en cap dels tres es pot realitzar la festa. Petits, amb terreny irregular, a tocar de cases i on el so quedaria ofegat pel d Desplaça (impedint realitzar les nostres activitats).". A més, assenyalen que "en totes les reunions han bloquejat les opcions plantejades des de la FMA sense arguments tècnics. És més, explicitaven que la decisió era política.".

Amb tot, la Festa Major Alternativa apunta que la seva proposta és "intercanviar els llocs de la FMA i la Cúpula del Tro de l'any passat. Que la Cúpula només faci activitat 2 nits i desmuntant cada dia (respectant la petició del veïnat de no tenir activitat a porta de casa)."

 
Comentaris

Destaquem