La Festa Major de Mira-sol amb cinc propostes esportives

La Bicicletada Popular i el VI Torneig de 12 hores de futbol 7, dos grans clàssics que continuen

La Festa Major de Mira-sol, que se celebra entre el divendres 10 i el diumenge 12 de juliol, gaudirà de cinc activitats esportives. D'entre totes aquestes en destaquen dues, la Bicicletada Popular, que tindrà lloc el diumenge al matí i la sisena edició del Torneig de 12 hores de futbol 7, que es farà durant tot el dissabte.

L'única novetat respecte a altres anys és l'exhibició que farà el Grup Hip Hop Mira-sol, el divendres a les 23 hores, al Pati del Casal de Mira-sol.

El camp de futbol de Mira-sol acollirà, entre les 9 i les 21 hores de dissabte, la VI edició del Torneig de 12 hores de futbol-7.  El torneig acostuma a portar a equips d'arreu del Vallès i el Barcelonès. En l'edició de 2014 van participar 16 equips.

El mateix dissabte el Club de Petanca de Mira-sol organitzarà el Campionat de Petanca de Mira-sol. Les inscripcions es faran el mateix dia a la seu del club, al carrer Alps s/n, a les 16.30 hores. A les 18 hores, partides simultànies d'escacs a càrrec del MC Miquel Sierra. En aquest cas les inscripcions s'han de fer anticipadament al casal. La data límit és el divendres 10 de juliol.

La Bicicletada Popular, el diumenge

Les activitats esportives de la festa finalitzen amb la Bicicletada Popular de diumenge, que s'iniciarà a les 10.30 hores, amb sortida des del Casal de Mira-sol. Aquesta activitat, que s'organitza des de fa més de 25 anys, va aplegar l'any passat prop de 150 participants.

A la Bicicletada Popular s'hi pot participar amb bicicleta, patins, tricicle, carro, cotxet, monopatí; qualsevol cosa que tingui rodes. Entre tots els participants se sortejarà una bicicleta.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem