Les millors fotos del tercer dia de Festa Major

Arrossos, castells i avions, són els protagonistes del diumenge de Festa Major a Sant Cugat

És Festa Major a Sant Cugat, i l'activitat no atura aquest diumenge, 28 de juny. És el tercer dia de festa a la ciutat, i per a que no us perdeu res, els fotògrafs del TOT Sant Cugat recullen les activitats de la jornada amb imatges.No us perdeu les imatges que està deixant el diumenge a la ciutat!

Activitats pèr a tots els gustos, des d'aeromodelisme, fins a horseball, han centrat l'activitat del matí. Al mig dia, el concurs d'arrossos omple la plaça de Barcelona, i a la tarda, Diada Castellera amb els Gausacs. No us en perdeu res!

Mireu la galeria de fotos!

El 'TOT', amb la Festa Major

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem