Sant Cugat a punt per al Concurs d'Arrossos

Enguany, la tradicional festa culinària de Festa Major, se celebra a la rambla del Celler

La Festa Major de Sant Cugat viu aquest diumenge, 3 de juliol, la 36a edició del Concurs d'Arrossos. Organitzada pels Amics dels Veterans de la Penya Regalèssia, els concursant, 150 grups, estan citats a partir de les 10 hores per recollir el material. Enguany, però, el concurs deixa la plaça de Barcelona.

A causa de l'increment de participació en les passades edicions, el certamen s'ha traslladat a la rambla del Celler. El canvi d'ubicació permetrà que hi puguin participar 30 colles més que l'any passat, és a dir, un total de 150 equips que es van inscriure en poques hores el 13 de juny.

L'import recollit de les inscripcions del tradicional concurs popular serà destinat a causes benèfiques amb el lliurament a Càrites Sant Cugat

El jurat valorarà els arrossos a les 13 hores, i després del dinar hi haurà el Ball de l'Arròs que, un any més, protagonitzarà Miquel del Roig.

El TOT amb la Festa Major

El jurat valorarà les paelles a les 13 hores FOTOS: Lali Puig

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si el vídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem