Tres afortunats aniran a sopar o a dinar a LABARRA

El TOT ha sortejat tres menús per anar al restaurant LABARRA Cugat durant la Botiga al Carrer

Ja coneixem els guanyadors del sorteig per anar a sopar o dinar al restaurant LABARRA Cugat. El TOT va fer el sorteig durant l'estand de la Botiga al Carrer d'aquest dissabte, 1 de juliol, durant la Festa Major.

Els tres guanyadors que aniran amb els seus acompanyants a LABARRA seran els següents:

- Arantza Martínez
- Montserrat Coderch
- Laia Celma

El TOT enviarà un correu electrònic als afortunats per informar-los de com gaudir del premi. Els menús podran ser per a dinar de dilluns a divendres, o bé per a sopar de dilluns a dimecres. Felicitats i moltes gràcies per participar-hi!

Estand del TOT durant la Botiga al Carrer. FOTO: Lali Puig

El TOT amb la Festa Major

"Peus junts" a càrrec del Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat. Foto: Lali Álvarez

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem