Un espectacle de la companyia Pot Petit, la gran activitat infantil de la Festa Major

Un dels plats forts de les activitats familiars i infantils de la Festa Major serà el concert de la companyia Pot Petit, al Parc Central

La companyia d'espectacles 'Pot Petit' és un dels principals atractius de les activitats infantils i familiars de la Festa Major 2018. La companyia, que s'encarrega de fer espectacles i concerts familiars, està formada per 6 integrants. Oferiran l'espectacle el divendres 29 de juny, a les 18:30h al Parc central. Es tracta, a més, d'un espectacle que servirà per donar el tret de sortida a les activitats que se celebraran durant tota la Festa Major a l'espai familiar Food&Fun.

A banda del concert de Pot Petit, durant la tarda se celebrarà una gimcana solidària, així com jocs d'aigüa i animacions. Per tal de participar a la gimcana cal pagar una inscripció solidaria de 6 euros, que aniran destinats a l'Espai Respir. La tarda, que conclourà amb aquest espectacle de Pot Petit comptarà amb algunes de les activitats infantils més destacades de la Festa Major d'enguany, però n'hi haurà més.

Per exemple, durant el mateix divendres se celebra la primera jornada de la 17a Festa de l'Esport al Carrer o una jornada de portes obertes a les piscines del Parc Central, amb entrada gratuïta perquè les famílies i els infants puguin gaudir d'una tarda de remullades. De fet, el Parc Central, on se situarà l'espai de Food&Fun, serà el centre neuràlgic de les activitats infantils de la Festa Major d'enguany. Per acabar la jornada del divendres, a les 21:30h se celebra el Correfoc infantil, que finalitza a la Plaça d'Octavià.

Una altre de les activitats que més criden l'atenció als infants és la trobada gegantera, que se celebrarà el dissabte 30 de juny, a partir de les 18:30 i que acabarà amb la tradicional ballada de gegants, a les 20:15h a la Plaça d'Octavià. El diumenge 31 arriba una altre dels plats forts de les activitats infantils, la XVI Pedalada BTT.

Pots consultar el programa complet de la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem