Ja pots llegir el programa de la Festa Major!

El TOT reparteix el 22 de juny 22.800 programes a més de 1.000 punts de distribució

El TOT Sant Cugat se suma un any més a la Festa Major de Sant Cugat editant el programa d’activitats amb un munt d’informacions extres com imatges antigues i opinions sobre la festa gran de la ciutat. Amb una tirada de 22.800 exemplars el programa 2018 es publicarà conjuntament amb el TOT Sant Cugat el pròxim divendres 22 de juny. A més, perquè el puguis trobar a tot arreu s'organitza una distribució extra a comerços, bars i restaurants de tota la ciutat. 

Premsa i revistes digitals <strong>en català</strong>

31 anys fent el programa de Festa Major

El programa del TOT celebra enguany el seu 31è aniversari amb l’objectiu de promoure la festa i la seva edició és possible gràcies al suport de comerços i empreses de la nostra ciutat. Com cada any el TOT participarà a la Botiga al Carrer, i en la parada se sortejaran àpats al restaurant LABARRA de Sant Cugat.

TOT SOBRE LA FESTA

A banda i perquè no us perdeu res, el TOT presenta la pàgina www.totfestamajor.cat, on trobareu tota la informació actualitzada amb les últimes notícies, galeries d’imatges i vídeos, a més de totes les activitats. I per fer-ho més còmode, a la versió mòbil podreu consultar les activitats del moment i del vostre voltant!

A més, podeu seguir l'actialitat de la Festa Major a través de les xarxes del TOT Sant Cugat, seguint el seu Twitter, Facebook i Instagram.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem