Una vuitantena d'infants encenen el vespre santcugatenc en el Correfoc Infantil

La novetat d'enguany ha vingut a través de l'estrena d'un ceprot dels Diablons i un bombo de cordes de grans dimensions dels Tabalets

Els Diablons de Sant Cugat, la colla infantil dels Diables de la ciutat, han il·luminat el vespre d'aquest divendres, 26 de juny, primer dia de la Festa Major. Una vuitantena de nens i nenes, entre la colla local i les colles formades pel Drac Infantil de Terrassa i El Follet i la Fantasma de Sant Feliu de Codines convidades aquest any, han sortit al carrer per posar llum a aquest acte tradicional que exalta la cultura del foc.


Com a novetat d'enguany els Diablons han estrenat un ceprot per tirar les carretilles, mentre que els Tabalets de Sant Cugat, format per un grup de 15 timbalers, han fet sonar per primera vegada un bombo de cordes de grans dimensions. Unes 150 persones entre pares, membres dels Diables, les dues colles i els Diablons, format per infants i joves d'entre 6 i 16 anys, s'han encarregat de cremat les 1.500 carretilles que s'han fet servir en aquesta rua del foc.


El recorregut, que ha passat pels carrers més cèntrics de la ciutat s'ha estès durant una hora. Una vegada ha finalitzat el correfoc, les tres colles han compartit un sopar a l'exterior de la Casa de Cultura.

Els Diablons han fet gaudir als amants del foc en aquest primer dia de Festa Major. FOTO: Lali Puig

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

Un any més, quatre perfils d'instagram explicaran la seva Festa Major amb la segona edició de 'La meva Festa Major', una iniciativa conjunta entre @IgersSantcugat i el TOT Sant Cugat.

A més, el TOT Sant Cugat ha publicat el programa complet en format paper el divendres 19 de juny. El programa també el pots consultar a la web del TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem