VÍDEO: Els alumnes de l'Aula de So impregnen el públic amb el seu espectacle musical

Trolls, Sister Act i Teen Beach Movie han estat les interpretacions de l'actuació de teatre musical dels integrants l'Aula de So

L'Aula de So ha realitzat aquest 27 de juny, al Parc de Ramon Barnils, l'actuació de teatre musical a càrrec dels seus alumnes. Els seus alumnes han interpretat pel·lícules i musicals coneguts com el film infantil Trolls o els musicals Sister Act i Teen Beach Movie.

Mostra de punta al coixí. Foto: Anna Bassa


Primer han començat els més petits amb la interpretació de la pel·lícula Trolls, seguidament han interpretat el musical de Sister Act i l'espectacle ha acabat amb la interpretació dels juvenils amb l'actuació sobre el musical Teen Beach Movie, amb coreografies i actuacions molt ben preparades.

Silvia Muñoz, membre de l'Aula de So, s'ha mostrat molt satisfeta per la realització d'aquesta actuació: "Per tercera vegada aquest any hem pogut fer aquest espectacle i estem molt contents d'haver-lo pogut fer a la festa major. Els nois i noies tenien moltíssimes ganes i molta il·lusió, a més veiem que això ja s'acaba i que entrem a una certa normalitat i veure'ls feliços és el més important".

Amb tot, Muñoz ha anunciat que per al curs 2021-2022 han obert una categoria per a majors de 30 anys i que el primer musical que es farà amb ells serà el de Mamma Mia.

 

Segueix la Festa Major amb el TOT

La Festa Major de Sant Cugat, que se celebra del 25 al 29 de juny, ja ha començat. El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (TwitterFacebook i Instagram i WhatsApp) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

 
Comentaris

Destaquem