Una vintena d'activitats esportives per gaudir durant la Festa Major de Sant Cugat

En aquests 6 dies de Festa Major hi haurà tornejos, activitats obertes i exhibicions esportives

La Festa Major de Sant Cugat ja és a tocar i enguany, el municipi podrà tornar a gaudir d'activitats esportives durant els 6 dies que dura la festivitat, que s'allargarà del dimarts 28 de juny al diumenge 3 de juliol. Amb això, en aquesta edició de la Festa Major, hi haurà una 20a d'activitats esportives per a tots els públics.

Consulta totes les activitats de la Festa Major de Sant Cugat 2022

Així doncs, un dels actes principals serà la clàssica Festa de l'Esport al Carrer, una festa que inclourà activitats ludicoesportives per als infants i que se celebrarà entre el dimecres 29 de juny i el divendres 1 de juliol, de 17:30h a 20:30h. A més, hi haurà diferents exhibicions de gimnàstica, d'arts marcials o d'escacs, entre altres activitats.

La part competitiva tampoc faltarà en aquesta Festa Major, i és que hi haurà tornejos de bàsquet, de 3x3, de pàdel, de partides ràpides d'escacs i de petanca. Finalment, periodistes i polítics jugaran el seu tradicional partit, repetint el voleibol, després de l'èxit de la temporada passada.

Activitats esportives de la Festa Major

Dimecres 29 de juny

 • De 17.30 a 20.30 h. Festa de l'Esport al Carrer. Activitats ludicoesportives per a nens i nenes de 0 a 12 anys (Parc Central)
 • De 18.30 a 20 h. Sessió d'entrenament intervàlic. Organitza: Orangetheory Fitness Catalunya (Escenari Parc Central a la Festa de l'Esport al Carrer)


Dijous 30 de juny

 • 17.30 h. Partit de Festa Major Periodistes vs Polítics Voleibol (ZEM Rbla. del Celler - Pav 3)
 • De 17.30 a 20.30 h. Festa de l'Esport al Carrer. Activitats ludicoesportives per a nens i nenes de 0 a 12 anys (Parc Central)
 • De 17.30 a 20.30 h. Entrenament d'arts marcials. Organitza: Arts Marcials MAC Sant Cugat (Parc Central, dins la Festa de l'Esport al Carrer)


Divendres 1 de juliol

 • De 17 a 19 h. Torneig de bàsquet. Consulteu espai i inscripcions a les xarxes socials de la FMA. Organitza: Assemblea d'FMA (Rbla. del Celler - FM Alternativa)
 • De 17.30 a 20.30 h. Festa de l'Esport al Carrer. Activitats ludicoesportives per a nens i nenes de 0 a 12 anys (Parc Central)
 • De 18 a 20 h. Exhibició de gimnàstica rítmica. Organitza: Club Muntanyenc Sant Cugat i Club Gimnàstica Sant Cugat (Pistes esportives del baix Parc Central)
 • De 18 a 22 h. Torneig de pàdel Festa Major. Inscripcions a zems.santcugat.cat (ZEM Jaume Tubau)
 • De 19 a 20 h. Zumba, Festa de l'Esport al Carrer. Organitza: OMET (Escenari Parc Central)
 • 19.30 h. Repte X-Trem. Vine amb el teu equip i participa a la gimcana més extrema. Us atrevireu? Inscripcions a oficinajove.santcugat.cat. Organitza: OhFICINA JOVE. Col·labora: Consell de Joves 12/17 (Parc de l'Arborètum – Parc Jove)

 

Dissabte 2 de juliol

 • De 8.30 a 19 h. 3x3. Torneig 3x3 de bàsquet per nens i nenes a partir de 8 anys i sèniors. Organitza: Qbasket. Inscripcions a qbasketsantcugat.com (ZEM Rbla. del Celler - PAV3)
 • De 9 a 21 h. Torneig de pàdel Festa Major. Inscripcions a zems.santcugat.cat (ZEM Jaume Tubau)
 • De 10.30 a 13.30 h. Torneigs de partides ràpides d'escacs. Organitza: Club d'Escacs de Sant Cugat (Jardins del Monestir)
 • D'11 a 14 h. Tennis i altres activitats. Organitza: Club Esportiu Valldoreix (Pistes esportives del baix Parc Central)
 • 11 h. XIX Concentració i passejada de motos. Vine, gaudeix i comparteix la passió per la moto. Organitza: Club de Motociclisme Rat Penats (Sortida: pl. de Sant Francesc)
 • De 17.30 a 20.30 h. Tennis i altres activitats. Organitza: Club Esportiu Valldoreix (Pistes esportives del baix Parc Central)


Diumenge 3 de juliol

 • De 9 a 14.30 h. VII Torneig de petanca Ciutat de Sant Cugat. Organitza: Club Petanca Sant Cugat Atlètic (Pistes de petanca municipals del Parc de la Pollancreda)
 • De 10.30 a 13 h. Exhibició de partides simultànies d'escacs. Organitza: Club d'Escacs de Sant Cugat (Jardins del Monestir)

 

Segueix la Festa Major amb el TOT

La Festa Major de Sant Cugat se celebra del 28 de juny al 3 de juliol. El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (TwitterFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram Tik Tok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem