Façana restaurant de Sant Cugat, Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida
Façana restaurant de Sant Cugat, Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida
Interior del restaurant de Sant Cugat Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida
Interior del restaurant de Sant Cugat Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida
Plats tradicionals al restaurant de Sant Cugat, Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida
Plats tradicionals al restaurant de Sant Cugat, Masia Can Tomàs. FOTO: Cedida

MASIA CAN TOMAS

Restaurant a Sant Cugat, Sabadell i Sant Quirze i molt a prop de Barcelona que ofereix cuina de mercat per a tothom

Antigament coneguda com a Bodega Tomàs Can Barata, Masia Can Tomàs segueix amb pas ferm sota la direcció del xef i propietari, Eduard Tomàs per oferir una proposta culinària excel·lent juntament amb Juan Maqueda, director del restaurant des dels seus inicis, i José Gual, recent incorporació com a Cap de Cuina.

La seva carta ofereix plats que destaquen pels sabors locals i de temporada i un gust exquisit per la cuina tradicional i de qualitat.

Ubicat en un entorn privilegiat entre Sant Cugat, Sabadell i Sant Quirze, i a poca distància de Barcelona, és un restaurant perfecte per fer una parada tècnica o una escapada de la ciutat a prop de casa.

Pots reservar ara al restaurant a través de qualsevol de les vies de contacte.

A destacar: Cuina de mercat i àmplia terrassa

Més informació
Masia Can Tomàs estrena nom i temporada de calçots a Sant Cugat
Adreça

CAN BARATA, 2  SANT CUGAT DEL VALLÈS

Contacte
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 13:00 a 17:00. DIjous i divendres de 13:00 a 17:00 i de 20:00 a 00:00. Dissabte d'11:00 a 17:00 i de 20:00 a 0:00. Diumenge de 10:00 a 17:00