L'EMD de Valldoreix homenatja a l'impulsor de l'hort social

Diego Fernández ha encapçalat el projecte des que es va iniciar

Fa dos anys l'EMD de Valldoreix, Càritas i l'Obra Social "la Caixa" van signar un conveni per tal de crear un hort social que proveís d'aliments al Rebost de Càritas. Durant aquest període s'han recollit a l'hort 10.000 kg. de verdures i hortalisses que han ajudat a completar els ajuts alimentaris que Càritas ofereix a totes aquelles famílies necessitades de Valldoreix i Sant Cugat que ho han sol·licitat.

El divendres 12 de juny el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, va retre un homenatge a Diego Fernández, qui ha encapçalat el projecte des de l'inici de la iniciativa. Puig el va fer entrega d'una placa commemorativa en agraïment a la feina de forma solidària i totalment desinteressada.

Voluntaris i cultivadors

El mateix projecte també inclou un vessant d'inclusió social. D'una banda s'ha format un grup de voluntaris, veïns de Valldoreix, que s'han responsabilitzat de gestionar i supervisar la producció dels horts. De l'altra, Càritas ha assignat a diverses persones usuàries del servei perquè intervinguin en la producció, com a part del procés d’acompanyament social. Els que participants ho han fet a través d'una beca d’uns 150 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem