Exhibicionisme al Parc Central

Quan s’acostaven les eleccions, tots sabem que van remodelar els parcs i els van deixar ben bonics, però hi ha un aspecte que no m’acaba d’agradar, i és que al davant del carrer de Josep Irla, a la vall del turó de Can Mates, han posat una “zona de gimnàs”, que atrau nois joves que es passegen per allà sense samarreta cada tarda, i ara, com que encara és estiu, encara és més sovint.

El que jo em pregunto és: oi que quan anem al gimnàs, anem vestits? Amb un tipus de roba o una altre, això ja és elecció de cadascú, però oi que els homes no van seminus? Doncs per què aquí sí? Per favor!

Cal recordar que estan al carrer, i s’han de guardar unes formes. Haver de veure una vintena de nois allà cridant i d’aquesta manera no és gens agradable.

A més, crec que dóna molt mala imatge per als nens petits que passen per allà o que juguen al parc del costat. Jo, sincerament, no tinc per què veure cada cop que passo per allà per passejar la meva gossa aquest tipus d’espectacles d’exhibicionistes mal educats.

Per concloure, Sant Cugat és una ciutat educada i bonica. Potser s’hauria de tenir més mà dura amb els comportaments indeguts i/o irrespectuosos cap als altres ciutadans.


Llurena Cusidó

 
Comentaris

Destaquem