Plaques solars (2)

'Un cop més, mentida, engany o ineficàcia'

Pels que seguiu el cas de les Plaques solars, que sou molts, entre l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i 450 ciutadans.

Més info: Els que hem posat plaques solars

Doncs bé, el dia 4 de juny la regidora Sra. Alba Gordó em va prometre per telèfon que ja ho havien solucionat i que enviarien una carta a tots els afectats demanant perdó i notificant que ja començaven a implantar la bonificació de l’IBI.

Mira per a on! Ha passat un mes, ni carteta ni cap notícia, ans al contrari, avui m’arriba la notificació del càrrec del segon trimestre de l’IBI amb el 100% del seu import. Un cop més mentida, engany... o ineficàcia!!! Sempre ens diuen que hi estan treballant, per a mi hi treballen des de l’any 2018. No sé si treballen poc, són poca gent o són poc eficaços en la gestió de la feina, però el cert és que els condeix molt poc.

Al ciutadà tant li fa el partit que governi i quin sigui el culpable, el que volem i exigim els que paguem els impostos és que ho gestionin gent honesta, treballadora i eficient. És important que tinguin una bona formació acadèmica però si no saben gestionar les accions i problemes d’un Ajuntament no els hi serveix de res a ells i menys al contribuent.

Seguint els plens de l’Ajuntament he vist que hi ha molts col·lectius que reclamen solucions als seus diferents problemes i a tots se’ls treuen de sobre amb les mateixes bones paraules, tant li fa el problema que sigui i el regidor afectat, l’estratègia deu ser Endavant! Qui dia passa any empeny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem