Tot just comencem

Aquesta és una carta d’agraïment a totes aquelles persones que durant aquest últim any han permès fer possible Cal Temerari.

Des del grup promotor hem treballat fort per fer-ho possible, però seria impensable ser on som ara sense el suport incondicional d’aquelles persones que des del primer dia van veure clar el projecte i es van fer sòcies malgrat no poder començar a gaudir encara dels avantatges de ser-ho, simplement per donar suport al projecte.

Igual per aquelles persones que han vingut a ajudar, han fet la seva aportació amb la seva expertesa o com a mà d’obra, movent trastos o posant runa en sacs. Gràcies, sincerament, a tothom.


I ara que ja hi hem arribat, tot just comencem. Una gran feinada per arribar al punt de sortida.

Després del tret inaugural de dissabte passat tenim davant nostre l’horitzó de fer funcionar aquest nou espai per a la ciutat. Un espai social, amb vocació d’equipament ciutadà, que des de l’autogestió es proposa realitzar allò que fins ara era impensable.

Esperem trobar nous companys de viatge, nous col·laboradors, nous socis que amb el seu granet de sorra ho facin possible.

Un repte apassionant, amb la tranquil·litat que entre totes ho farem tot. Us hi animeu?

Grup promotor de Cal Temerari

 
Comentaris

Destaquem