11 de setembre: fem pinya per la llibertat

'Una data clau en la nostra història que ens mostra el camí a seguir, amb diàleg i respecte, per assolir una societat més justa, cohesionada i un futur millor per Catalunya'

Cada any ens retrobem l'Onze de Setembre per commemorar els fets de 1714. Uns fets que ens assenyalen la direcció que hem de seguir per recuperar i preservar els drets i les llibertats del poble català i defensar la llengua pròpia. Una data clau en la nostra història que ens mostra el camí a seguir, amb diàleg i respecte, per assolir una societat més justa, cohesionada i un futur millor per Catalunya.

Més info: Sant Cugat commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb una desena d'activitats

Els darrers anys hem viscut moments molt durs en què hem patit noves agressions contra la voluntat de mantenir-nos fidels a la nostra identitat; moments de violència, de presó, d'exili. Situacions que crèiem que, en democràcia, no tornaríem a viure, però que encara es mantenen. Tot plegat ens ha d'esperonar a perseverar en els nostres anhels.

Us animo, doncs, a participar plegats dels actes d'aquesta Diada. Apleguem-nos per fer l'ofrena floral, gaudim del concert de la Societat Coral La Lira, del Ball de l'homenatge i puntegem junts les sardanes. La força dels municipis és clau i per això, enguany, l'acte més institucional el traslladem davant l'Ajuntament, la casa de tothom que representa la base de la democràcia local, imprescindible per a la reconstrucció nacional. És a les places i carrers de les nostres viles on ens trobem, on compartim i sumem esforços; és on comença la unió que farà possible l'assoliment del nostre objectiu. Fem junts la pinya que ens permetrà aixecar el castell de la llibertat.

Santcugatencs i santcugatenques, bona Diada Nacional!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem