3 requisits del bon santcugantec

Actes d’aquells que creen sensació d’unió i estima cap al municipi i els seus veïns

Diumenge, 10 d’abril, se celebrava la 58a Marxa Infantil. Em vénen al cap totes les edicions en les quals vaig participar. En una ocasió vaig quedar 9a i en l’altra, 14a. Tot un èxit!

Pensant en tradicions a Sant Cugat, crec que la Marxa és d’aquelles activitats en la qual tots hauríem de participar, ni que fos una vegada, per poder fer poble. A més de la Marxa, però, crec que per ser un bon santcugatenc també cal haver participat a l’Aplec de Sant Medir o al Paga-li, Joan.

En fi, actes d’aquells que creen sensació d’unió i estima cap al municipi i els seus veïns. Si una cosa cal destacar, però, i m’agrada, és que potser actualment ja no parlem de 3 requisits, sinó de molts més, fet que demostra el gran teixit d’aquest poble i totes les activitats que s’arriben a fer.

El Ball de Gitanes o el Concurs de Paelles de Festa Major podrien ser dos requisits més. Potser, també, formar part d’algun dels clubs esportius o d’alguna de les entitats de cultura popular, o fer una foto al Monestir i penjar-la a les xarxes: 100 likes assegurats...

En fi, totes aquelles coses que ens uneixen com a santcugatencs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem