A poc a poc i amb pas ferm

Un ferm pilar de 5 dels gausacs, un vano de 5 dels de Sants i tres pilars de 4 dels de Gràcia han posat punt final a la diada

Els Castellers de Sant Cugat han començat ja a portar els primers castells a les places i ho han fet a casa, acompanyats pels Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia en el marc de la trobada de colles de Sant Medir. Han començat amb uns pilars de dol en honor dels Castellers de Gavà i dels Xiquets del Serrallo. Tot i la força i la convicció dels primers assajos, per falta de gent a l'actuació els gausacs no han pogut executar els castells que tenien preparats i han preferit apostar per unes estructures que els han permès sobretot fer estrenes i canvis a la part superior dels castells, on la canalla ha incorporat nous membres i d'altres s'han estrenat en posicions noves.

Un 5 de 7 i un 4 de 7, als quals els de camisa verd Collserola segur que haurien volgut posar un pis més, han estat els castells escollits en les dues primeres rondes; i en la tercera s'ha optat pel 4 de 7 amb l'agulla, un castell poc assajat, però que l'experiència de la colla ha sabut dur a terme amb solvència. Les colles convidades, Sants i Gràcia, han fet totes dues tant un 5 de 7 com un 7 de 7 i per tancar l'actuació un 4 de 7 amb l'agulla i un 4 de 7, respectivament.

Un ferm pilar de 5 dels gausacs, un vano de 5 dels de Sants i tres pilars de 4 dels de Gràcia han posat punt final a la diada. Després, però, hi ha hagut temps per un pica-pica i un dinar de germanor, coronats per una xerrada de Pere Camprovin (Sants): «Per què soques a l'antiga?» i una tertúlia amb Raimon Garriga (Gràcia), Pere Camprovin (Sants) i Marc Maymó (Gausacs): «Trencant el sostre Casteller de Barcelona des dels Barris», que han estat un èxit de participació i han tingut com a protagonista un castell que els de la camisa verd Collserola volen regalar-nos aquest any: el 3 de 9 amb folre. Ja tenim ganes de veure'l. Gausacs, amunt!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem