A Sant Cugat no tots som iguals

Tots som conscients que Sant Cugat és un municipi molt extens i amb problemàtiques molt diverses

Si doneu un tomb per la nostra ciutat, podreu copsar molt fàcilment les diferències existents entre el nucli i la resta de barris. Sembla que aquesta és una assignatura pendent de Sant Cugat i malauradament, els successius equips de govern la venen suspenent, legislatura rere legislatura.

Com a resultat d'això, si més no alguns ciutadans que vivim als barris, ens sentim menystinguts, ateses les diferències que l'Ajuntament està mantenint entre l'anomenada "Smart City" i la resta de la ciutat.

Com a veí del barri de Mira-sol i com a contribuent del municipi, crec que hauria de poder gaudir de la majoria dels serveis de la ciutat en les mateixes condicions que la resta i com molts ja sabeu, això no és així, ni de bon tros.

Donat que sembla que aquest és un problema endèmic de la nostra ciutat, m'ha semblat necessari posar-lo aquí de manifest. També vull aprofitar per demanar-li a la nostra alcaldessa i a l'actual equip de govern que prengui consciència d'aquesta problemàtica i que com a responsables electes del municipi donin resposta a alguns dels reptes plantejats.

Per quina raó, mentre les parades d'autobús del centre estan equipades amb marquesines i amb panells informatius del temps d'espera, als barris tan sols hi trobem un pal indicador i amb sort un banc de fusta? Se n'adona Sra. Alcaldessa que quan plou, si no es porta paraigües, t'has d'estar mullant a peu dret, sense saber el temps previst d'espera? No li sembla que hauríem de posar-hi algun tipus de solució?

Existeix a la nostra ciutat, algun pla de manteniment sistemàtic, específic per cadascun dels barris? Ateses les diferències de cadascun d'ells, molts considerem que això és quelcom imprescindible. Em refereixo a voreres, enllumenat, asfaltat, senyalitzacions, contenidors de la brossa, etc.? Cregui'm, tan sols li farà falta donar-se un tomb una mica crític, per adonar-se'n de les mancances dels barris en tots aquests aspectes.

Tots som conscients que Sant Cugat és un municipi molt extens i amb problemàtiques molt diverses, però dit això, crec que a molts veïns dels barris, ens agradaria saber que se'ns té en compte (Consells de Barri, AAVV, etc.) Que tenim un pla estratègic de manteniment i millora degudament diferenciat per barris i que periòdicament es fa un seguiment operatiu de les accions portades a terme, valorant-ne l'eficàcia.

Si el que es pretén és portar a terme un bon pla de millora, és imprescindible conèixer els aspectes més dèbils de tot el sistema i per això, no hi ha res com buscar-los en els punts de vista externs.

 
Comentaris

Destaquem