Adéu Petits! Grans! Llibres!

Una invitació perquè aquest festival marxi de Sant Cugat

Tinc ganes de saber a quina ciutat hauré d’anar l’any que ve per gaudir del festival cultural Petits! Grans! Llibres! Tinc clar que a Sant Cugat ja no es farà més. Sembla que aquí no tenim grans espais, ni imaginació, ni prou voluntat política per acollir un esdeveniment que els darrers anys ha mogut famílies senceres, milers de persones.

Una iniciativa de l’Institut de la Infància, una associació sense ànim de lucre creada i dirigida per la santcugatenca Verónica Bronstein l’any 2002, que té per objectiu millorar l’atenció dels infants i adolescents a través de la formació i el suport dels adults amb els quals es vinculen. Amb un equip integrat per psicòlegs, mestres, psicopedagogs i educadors socials,  professionals que fan possible el desenvolupament de projectes i formacions oferint una innovació constant en l’atenció a la infància.

Petits!Grans!Llibres! ha estat durant set anys un estímul per a milers d’infants de la mà de la literatura, la creativitat i la música. L’edició del 2016 s’ha fet en un espai públic que només permetia acollir la ridícula xifra de 120 persones; en definitiva, una invitació perquè aquest festival marxi de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem